повернутись до замовлення

Приймаємо замовлення

(067) 908 82 16

Замовляйте
просто зараз!

Ваше замовлення

з’явиться тут

Вашi вiдгуки та пропозицiї

Вашi вiдгуки та пропозицiї

’’

Анна Перельотова   /  09.10.2018

Замовляла декілька позиції і отримавши посилку помітила що замість арахісової пасти кранч з шоколадом 500гр в посилку положили орахісову пасту кранч з фініками та білим шоколадом 300гр.
Одразу ж написала їм на електронну адресу, хвилин через 20 перетелефонували та пообіцяли відправити ту що замовляла, а помилкова залишається як компенсація.
Дуже вдячна за таку відповідальність та цінування клієнта. Вже не одноразово замовляла та замовлятиму ще.
Обожнюю ТОМ♥️

’’

Игорь   /  08.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Уже давно покупаю пасту, всегда всё супер, едим с сыном, добавляем всякие ингредиенты! Вкусно и полезно! Отправка всегда быстрая, никогда не было задержек! Молодцы!!! Спасибо большое!

’’

Олена   /  06.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Нереально смачна паста, замовляю вже не перший раз. Також радують акції в магазині та швидкість обробки замовлень. Бажаю вам успіху в розвитку!

’’

Іванка   /  05.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Дуже дякую все просто супер,доставка швидка,арахісова паста на смак дуже смачна всім рекомендую

’’

Владислав PowerStyle   /  05.10.2018

Очень вкусная арахисовая паста! Особено утром с кофе просто бомба! Рекомендую всем каждому, будете довольные, дешевле аналогов не найти за такое качество!!

’’

Виктория   /  04.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Замовляла декілька разів. З шоколадом,коранч,солона,нейтральна Ван лав. Найкраща паста,яку коштувала. Дякую за акції -20%,приємно коли купляєш смачне,да ще й по хорошій ціні. Знову замовила та вже чекаю

’’

Юлія   /  04.10.2018

Паста дуже смачна, доставили дуже швидко. Всім задоволена!

Юлія, спасибі за відгук, дуже приємно!

’’

Людмила   /  04.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Просто насолоджуюся, простотою користування замовленням. Швидко обираєш, швидко оплачуєш ,швидко отримуєш!!! Дякую ВАМ за це!

Людмила, дякуємо за високу оцінку! Все для вас;)

’’

Леся   /  04.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Дуже рада, що Вас відкрила для себе!
Смачнющі, свіжі пасти, запашні чаї і інші смаколики. Швидка доставка, нагадування про знижки і листівочка в коробочці. Це про one ❤
Сама купую і друзям рекомендую

Леся, спасибі за відгук - нам неймовірно приємно! До нових зустрічей;)

’’

Юлія   /  03.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Зробила вже друге замовлення. Паста нереально смачна. Мій улюблений смак - білий шоколад та фініки. Можу сказати точно - я Ваш постійний клієнт відтепер. Якість=ціна♥️

Юлія, дякуємо, що ви з нами, для нас це дуже цінно! Ми вас не підведемо!

’’

Катерина   /  03.10.2018

★ ★ ★ ★ ★

Неймовірно смачна та натуральна паста на будь-який смак! Обожнюю шоколадну з кранчем та з медом. Особливо вдячна за Ваш зручний сайт та супер-оперативний сервіс. З Вами приємно та смачно мати справу!

Катя, спасибі за мегапозитивний відгук, тішимось всією командою;) Смачих вам сніданків!

’’

Надежда   /  27.09.2018

Заказала три вида разной пасты, прислали две одинаковые. Я написала это в отзыве , через время перезвонила девушка и сказала что отправит мне пасту которую я не получила совершенно бесплатно, ещё и доставку оплатит. Вот это сервис я понимаю. Паста очень вкусная. Буду заказывать ещё. Спасибо

Надія, спасибі за відгук. Смакуйте на здоров'ячко!

’’

Наталія   /  26.09.2018

★ ★ ★ ★ ★

Замовляла пасту і приємно вражена...така смачна що я в шоці...мега смачно..Тепер всім рекомендую її а тепер знову роблю велике замовлення.

Наталія, дякуємо, що обираєте нас та рекомендуєте іншим! Смачних вам сніданків!

’’

Dmytro Gilitukha   /  24.09.2018

Все класно. Дадайте будь-ласка рейтинг паст, або влаштуйте опитування яка кому смакує)))

Дмитро, спасибі за високу оцінку! І за ідею - вже записали собі;)

’’

Ірина   /  22.09.2018

Все сподобалось, швидка доставка! Дякую вам!

Ірина, все для вас))

’’

Аня   /  21.09.2018

★ ★ ★ ★ ★

Замовляла перший раз арахісову пасту, було цікаво її попробувати) Як тільки попробувала, не знаю, щось мені не сподобалось , може через те, що це досить не звичний смак, якщо раніше такого не куштував,я навіть засмутилась. Але! Як тільки я її розпробувала , все, я просто влюбилась в смак! Це була любов не з першої ложки , але любов точно!) Дуже сподобалась нейтральна , і солона) На наступний раз буду замовляти щось солоденьке)

Аня, дякуємо, що поділились історією кохання;) Нам так приємно читати! Ми не розчаруємо - незабаром багато нових смаків;)

’’

Ірина   /  21.09.2018

Все сподобалось, швидка доставка!

Ірина, раді, що вам сподобалось. Дякуємо!

’’

Іванка   /  20.09.2018

Це просто нереально смачна арахісова паста ! Близько не стоїть з імпортними(польськими) брала кранч з білим шоколадом і фініками, та кранч з шоколадом; я не можу обрати фаворита, обидві неймовірні ! Думала 2 відерка по 500 гр вистачить надовго, та пройшло лиш 10 днів, а обидві вже наполовину пусті

Іванка, дякуємо, що обираєте нас! Мотивуєте ставати ще кращими!

’’

Тетяна   /  18.09.2018

Дякую за неймовірну смакоту❤Замовляю вже не перший раз,сервіс на найвищому рівні!Ви великі молодці

Тетяна, дякуємо. що ви з нами - ми це дуже цінуємо! Смачних вам сніданків!

’’

Дар'я   /  17.09.2018

Дякую, дуже смачна арахісова паста і чіпси. Доставка швидка.

Дар'я, дякуємо, що поділились враженнями! Смачних вам сніданків!

Залишити відгук

пiдписка на розсилку

будьте в курсі
наших акцій та новинок