повернутись до замовлення

Приймаємо замовлення

(067) 908 82 16

Замовляйте
просто зараз!

Ваше замовлення

з’явиться тут

Вашi вiдгуки та пропозицiї

Вашi вiдгуки та пропозицiї

’’

Евгения   /  14.07.2018

Заказала в первый раз. Мне понравилась нейтральная паста, ребенку с шоколадом. Планирую еще заказывать у Вас. Спасибо за оперативную доставку и приятное обслуживание заказа.

Євгенія, дякуємо за відгук! Раді, що вам та вашій сім'ї до вподоби) Смачних вам сніданків!

’’

Олена   /  13.07.2018

Привіт) зробила у вас перше замовлення) найбільше сподобалась арахісова паста з шматочками шоколаду - вона просто нереально смачна! Люблю таке поєднання смаків! Дуже добре доповнює сніданки, особливо тоді, коли додаю арахісову пасту у вівсянку)

Олена, раді, що вам сподобалось. Дякуємо!

’’

Христя   /  10.07.2018

З продукцією знайома вже більше 4х років, і саме це масло залишається фаворитом. Масло дійсно смачне та натуральне, без завих домішок. З появою інтернет-магазину купівля стала ще більше приємною - замовили, а на наступний день смакуємо:) Всім рекомендую!

Христя, спасибі, що залишаєтесь з нами та рекомендуєте іншим - ми цінуємо! На здоров'ячко вам!

’’

Ганкевич Вікторія   /  09.07.2018

★ ★ ★ ★ ★

Оцінка до мого відгуку ;)

’’

Ганкевич Вікторія   /  09.07.2018

Дуже user-friendly сайт та простий і легкий процес замовлення. Те що сама паста смачна - це поза сумнівом, а швидка доставка приносить ще більше задоволення і спонукає замовляти частіше. )) Молодці, так тримати, видно, що про клієнтоорієнтованість знаєте все і щоденно працюєте в цьому напрямку. ))

Вікторія, дякуємо, безмежно приємно читати ваш відгук! Мотивуєте ставати ще кращими!

’’

Катя   /  07.07.2018

Заказывала пасту впервые, выбрала с шоколадом и кранчами, могу сказать только хорошее и о продукте (вкусно и по калориям не пугает), и о магазине (быстрая доставка, удобная оплата). Сработали на пятерку!

Катя, раді, що вам все сподобалось! Смакуйте на здоров'ячко!

’’

Оксана   /  07.07.2018

Це щось неймовiрне , я не можу жити без неï
Вона нереально смачна , а головные корисна , замавляла солодку двiчi , тепер очiкую шоколадну . Я ваш фанат та клiент назавжды !!!

Оксана, дякуємо за безмежно приємний та надзвичайно мотивуючий відгук! Обіцяємо так тримати!

’’

Міщенко Юля   /  05.07.2018

Замовляю вже 4-й раз...Найбільше подобається нейтральна і кранч.Усім рекомендую.Ням-ням))

Юля, дякуємо, що обираєте нас та рекомендуєте іншим! Ми вас не підведемо!

’’

Марина   /  04.07.2018

Обожнюю нейтральну та кранч. Особливо смакує вранці перед заняттям спортом:) Але є величезне прохання - поверніть пластикові баночки об'ємом 500 мл замість відерць

Марина, раді. що вам до смаку наші пасти. Щодо тари - ми змінили баночки на відерця з екологічних міркувань. Пластик, з якого виготовлені відерця, відповідає усім світовим стандартам. А над зміною форми тари обов'язково подумаємо.

’’

Олександр   /  04.07.2018

Смачна паста за адекватною ціною, що зробило її буденною їжею. Чекаю на тахіні, пасту із соняшникового насіння, тощо.

Олександре, дякуємо, що ви з нами, цінуємо це! Якраз працюємо над розширенням асортименту - очікуйте на новинки)

’’

Анастасия   /  02.07.2018

Это просто вкусняшка!!! Спасибо за Вашу работу!!! Всегда все быстро и качественно!!!!

Анастасія, все для вас! Гарного настрою!

’’

Юля   /  02.07.2018

★ ★ ★ ★ ★

Вашу пасту мені порадив дієтолог. Але це була найбільна її помилка - я з"їла цілу банку 300 грамів за 2 дні)))) Ну дууууууууже смачно. Тепер чекаю на своє відерце улюбленої пасти кранч з шоколадом))) А ще великим здивуванням стало те, що мені відправили пасту без передоплати, сказали, що довіряють клієнтам. Це шок в теперішній час. Дякую Вам!

Юля, дякуємо за відгук, він для нас дуже цінний. Раді, що вам до вподоби наша паста та сервіс. Ми вас ще не раз приємно здивуємо) Смачних вам сніданків!

’’

Діана   /  30.06.2018

★ ★ ★ ★ ★

Неймовірна паста! А головне - натуральна!!)

Діана, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви цінуєте натуральне. Смакуйте на здоров'я!

’’

Маша   /  25.06.2018

★ ★ ★ ★ ★

Любовь с первой ложки, банки, причмокивания! Являюсь постоянным клиентом и с нетерпением жду каждую посылочку! Прекрасный, быстрый сервис, отличная команда! Продолжайте в том же духе

Маша, раді, що вам все сподобалось. Смачних вам сніданків!

’’

Таня   /  17.06.2018

★ ★ ★ ★ ★

Вот что называют любовь с первого заказа. Сначала меня очень заинтересовал состав - он абсолютно натуральный. А затем я влюбилась и во вкус, без арахисовых паст от ТОМ теперь ни дня не могу прожить. Очень радует, как и сам продукт, так и скорость и простота заказа. Каждый месяц бежать на почту и забирать очередную баночку - одна радость.
Надеюсь, что продукция ТОМ будет и дальше развиваться, было бы здорово, если бы у Вас открылись фирменные магазинчики по всей Украине. И еще очень жду разных новых вкусов, это будет очень интересно. Спасибо Вам ~

Таня, дякуємо, що обираєте нас, ми це цінуємо! Якраз працюємо над розширенням асортименту - слідкуйте за новинами;)

’’

Ольга   /  14.06.2018

★ ★ ★ ★ ★

Пасту замовляла багато разів, найбільше люблю класичну і кранч. Потім розпробувала з чорносливом - тепер я її фанат) Чудова ідея була зробити пасту за власним рецептом - чекаю своє відерце з нетерпінням!

Олю, цінуємо, що ви з нами! Дякуємо за ваш відгук - мотивуєте до самовдосконалення;) А як вам паста за власним рецептом?

’’

Вікторія   /  13.06.2018

Купила сьогодні пасту за власним рецептом: кранчі, шматочки шоколаду та мед. Вона неймовірна! Хороша консистенція, приємний смак, не приторна. Єдиний мінус - неможливо відірватись від цього відерка!)
Дякую!!)
Дякую за швидку доставку!

Вікторія, безмежно раді, що вам сподобалось! Маємо ще багато планів, залишайтесь з нами;)

’’

Ирина   /  03.06.2018

★ ★ ★ ★ ★

Заказывала уже несколько раз - это лучшая паста, которую я пробовала, очень вкусно, спасибо огромное ❤

Ірина, дякуємо, що ви з нами! До нових зустрічей!

’’

Игорь   /  31.05.2018

Являюсь постоянным клиентом данной компании,не разу не подводили ,не с качеством,не с доставкой.Благодаря их продукции ,держу себя в нужном весе,для занятия спортом.Спасибо!

Ігор, дякуємо, що обираєте нас. Ми не підведемо!

’’

Софія   /  31.05.2018

★ ★ ★ ★ ★

Замовляла солону та нейтральну, бо весь час бачила ТОМ і інстаграмі. Спочатку була дуже здивована консинстенцією, така рідка, прямо тече. Але потім зрозуміла що я просто раніше ніколи не їла справжню арахісову пасту без домішок)) Сміливо можу сказати, що це дуже дуже смачно. Арахіс не гірчить. Єдине що я так і не зрозуміла, так це відсутність солі в солоному. На смак нейтральна і солона були однакові. Але мені сподобалось, і ще при замовленні можна писати наскількі солону бажаєте. Я чесно кажучи вже звикла до мало-солоної)) Доставка була мила для ока, єдиний мінус - трішки розлилась олія. Рекомендую!

Софія, дякуємо за такий детальний відгук. Раді, що ви, як і ми, цінуєте натуральне. І не повірите - ми якраз обдумуємо яким чином реалізувати виробництво паст із різним вмістом солі, цукру та інших смакових інгредієнтів, щоб ви могли обирати наскільки солону чи солодку пасту ви бажаєте. Щодо розлитої олії - нам шкода. Ми закриваємо баночки за допомогою спеціального обладнання, і витік вмісту баночки є, мабуть, результатом досить сильного удару. Ми страхуємо всі відправлення Новою Поштою, і якщо ви помітите пошкоджений вміст відправлення на наступний раз, то можете вимагати від них компенсації.

Залишити відгук

пiдписка на розсилку

будьте в курсі
наших акцій та новинок