повернутись до замовлення

Приймаємо замовлення

(067) 908 82 16

Замовляйте
просто зараз!

Ваше замовлення

з’явиться тут
Прийом
замовлень
по телефону
(067) 908 82 16
кошик 0

Вашi вiдгуки та пропозицiї

Вашi вiдгуки та пропозицiї

’’

Катерина   /  16.08.2017

Продукція хороша та якісна, натуральна і смачнюща! Особливо сподобалась арахісова паста з шоколадом і ще з медом. Буду пробувати і інші смаки. Дуже Вам вдячна:-)

’’

Драган Діана   /  15.08.2017

Не вперше і, думаю, не в останнє замовляю у Вас пасту. Враження від пасти - надзвичайні, це просто якесь райське задоволення. Одне але, хотілося б побільше екзотичних смаків типу "арахісова паста з кокосовою пастою".

’’

Mariya   /  08.08.2017

Надзвичайно хороші враження від Вашої продукції. Особливо приємно, що українське:) Молодці!
Прохання додати у свій асортимент арахісову пасту зі смаком білого шоколаду з кокосовою стружкою. Будемо дуже вдячні.

Відповідь магазину

Марія, спасибі за відгук і нову ідею;)

’’

Катерина   /  04.08.2017

★ ★ ★ ★ ★

Не могла дочекатися замовлення (хоча насправді прийшло через день! :) - так сильно хотілося скуштувати! До того ж я довго обирала арахісову пасту серед тих, що представлені вітчизняними виробниками і зупинилася тут, у maslotom, тому що вони працюють вже кілька років поспіль, а отже мають досвід та розвиваються. Тож дійсно - лаконічний і водночас приємний дизайн баночок, необхідна інформація, герметичне пакування. Свіженька паста, без зайвих домішок, витончений смак арахісу, ледь солодкуватий (замовляла пасту з медом) і оте відчуття, що тобі трохи зв'язує язик і піднебіння...))) усе!, ти у полоні арахісового божевілля.

Відповідь магазину

Катерино, дякуємо за такий вичерпний та теплий відгук. Приємно працювати для таких чудових клієнтів;)

’’

Valya   /  01.08.2017

★ ★ ★ ★

Паста дійсно дууже смачна і корисна. За це я Вам дуже вдячна.
Менї її подарували, а тому я не знаю чи її купували в крамниці чи замовляли.
Поглянуви на склад мене приємно здивувало те що поживна харчова цінність 100г продукту : вуглеводи - 25г, білки - 41г, жири - 15. (якщо потрібно, я можу прислати фото упаковки, де зазначений склад)
Вже потім на вашому сайті дізналась про справжню її харчову цінність.
Будьте будь ласка уважнішими, при написанні складу продукту.)

Відповідь магазину

Валя, дякуємо за вашу уважність! В новій партії етикеток вже змінили цю опечатку. Будемо раді вашим новим замовленням)

’’

Світлана   /  31.07.2017

Неперевершена паста.. Навіть важко порівняти з пастами закордонних виробників.. Ви-найкращі!!!

Відповідь магазину

Світлана, це бо ви у нас найкращі!)

’’

Анастасія   /  31.07.2017

★ ★ ★ ★ ★

Для мене - це найкраща арахісова паста, на сніданок з вівсянкою нічого краще й бути не може. Зручно замовляти, швидка доставка.

Відповідь магазину

Анастасія, дякуємо за відгук!

’’

Igor   /  27.07.2017

Скажу коротко - НЯМ НЯМ НЯМ НЯМ........

Відповідь магазину

Ігор, на здоров'ячко)

’’

Марина   /  18.07.2017

★ ★ ★ ★ ★

Арахисовая паста, карамель, сгущенка, ооо... Все, что я пробовала было невероятно вкусно! В целом вообще все, от пребывания на сайте и до получения заказа - сопряжено с приятными чувствами. Спасибо, что вы так хороши!

Відповідь магазину

Марина, дякуємо за відгук! Ваші приємні емоції - це наша ціль)

’’

Инна   /  08.07.2017

★ ★ ★ ★ ★

Заказала по рекомендации и восхищена оперативностью, удобством сайта и качеством продуктов. Спасибо Вам и процветания.

Відповідь магазину

Інна, дякуємо! Будемо раді вашим новим замовленням. Ми стараємося для вас!

’’

Андрей   /  06.07.2017

★ ★ ★ ★ ★

Продукты компании ТОМ восхитительны и это правда! Но хотел бы отметить качество сервиса, ведь оно на высшем уровне! Красивый сайт, удобная оплата, вежливые менеджеры, быстрая доставка, молниеносная обратная связь. Делать заказы удобно и приятно!
Спасибо Вам за это!

Відповідь магазину

Андрій, дякуємо за відгук, передали всій команді ТОМ;)

’’

Христина   /  03.07.2017

Один раз посмакували з сімєю і тепер не уявляємо своїх ранків без тостів з вашою Арахісовою пастою))))
Спасибі Вам за таку Смакоту!

Відповідь магазину

Христино, вітання усій вашій сімʼї від команди ТОМ! Дуже раді бути частинкою ваших сніданків)

’’

Анастасия   /  03.07.2017

Обожнюю вашу пасту!!! це кохання з першого замовлення!!! я консерватор тому моє замовлення не змінне - класична арахісова і 500 г. швидке оброблення замовлення і щвидке формування замовлення - вражають!!!

Відповідь магазину

Анастасія, спасибі за відгук! Любов взаємна;)

’’

Стас   /  01.07.2017

★ ★ ★ ★ ★

Дуже Смачна!!!!!!!!!!!!!

Відповідь магазину

Дякуємо за відгук!

’’

Даша   /  30.06.2017

Перепробувала умі види горіхових паст від maslotom і просто в захваті від їх смакових та поживних властивостей. Склад просто ідеальний, а а смак та аромат не передавати словами!

Відповідь магазину

Даша, дякуємо за такий смачний відгук. Ми стараємося для вас!

’’

Ирина   /  29.06.2017

★ ★ ★ ★ ★

Чудова паста та солодощі. Дуже швидко прибуло замовлення, буду всім-всім радити Тома!!!

Відповідь магазину

Ірино, дякуємо за відгук, нам дуже приємно!

’’

Вася   /  29.06.2017

★ ★ ★ ★ ★

Супер смачно! Рекомендую пасту з медом

’’

Ирина   /  13.05.2017

★ ★ ★ ★ ★

Вашу сгущенку я могу кушать и кушать!!! Ну так же нельзя!!! ну почему она такая вкусная!!! Если я буду толстая, - то знайте, виной этому ваша сгущенка!

П.С. Вы молодци! хороший продукт и хорошая цена

Відповідь магазину

Ірино, дякуємо за гарні слова! Нам дуже приємно!)

’’

Оленка   /  13.05.2017

★ ★ ★ ★ ★

Купую пасту “ТОМ” уже сто рокiв. Вона мені зовсім не набридає, і взагалі, вважаю, що це найсмачніша ранкова традиція, яку я хочу повторювати знову й знову... Дякую Томе, що ти робиш таку смачну пасту та солодощі!!!

Залишити відгук

пiдписка на розсилку

будьте в курсі
наших акцій та новинок